Liturgisk Forum ansætter første medarbejder

Liturgisk Forum ansætter første medarbejder

Organist Martin Lysholm Hornstrup er fra 1. oktober 2024 ansat i en nyoprettet stilling som projektmedarbejder i Liturgisk Forum. Med ansættelsen af en kirkemusiker i en af stillingerne ligger det fast, at en anden stilling i Liturgisk Forum skal besættes af en teolog. Denne stilling vil blive opslået snarest, skriver Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter i en pressemeddelse.

Martin Lysholm Hornstrup kommer fra en stilling som organist i Gellerup Kirke, hvor han har været ansat siden 2007. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (kirkemusikalsk kandidateksamen 2008 og solistklasse 2011) og har gennem årene været engageret i bl.a. Syng Nyt og Forum for Børnesalmer, ”De dødes dag” i Aarhus, ligesom han har skrevet en række artikler om salmer, fællessang og bidraget til konfirmandmateriale.

Martin Hornstrup får kontor i FUV, Aarhus.

Formålet med etableringen af Liturgisk Forum er at styrke gudstjenestelivet bredt i folkekirken. Liturgisk Forum er forankret i et samarbejde mellem Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter og de tre kirkemusikskoler og finansieret via en 6-årig bevilling fra Fællesfonden.

Foto: Rasmus Wang Kaa


Kategorier:
Folkekirken